Politika privatnosti

Sakupljanje i upotreba ličnih podataka

Lični podaci su informacije koje vas identifikuju, kao što je ime, e-mail ili poštanska adresa. Deniva ne sakuplja vaše lične podatke osim kada posebno navedete te podatke (npr. kada se prijavljujete za elektronske biltene, učestvujete u istraživanju, na konkursu ili lutriji, naručujete uzorke ili brošure ili tražite informacije) i pristanete na njihovu upotrebu.

Upotreba ličnih podataka u reklamiranju

Ako izričito pristanete na upotrebu vaših ličnih podataka u reklamiranju, oni će takođe biti sačuvani i stalno korišćeni u te svrhe, npr. za slanje biltena, uzoraka proizvoda, kao poziv za učestvovanje na konkursima ili lutriji, sve putem elektronske pošte ili obične pošte ili putem nekog drugog kanala komunikacije na koji ste pristali. Vaši podaci mogu biti upotrebljeni za stvaranje i održavanje profila korisnika da biste dobijali obaveštenja o reklamama i promocijama koje vas mogu zanimati. Takođe podatke koje ste nam pružili možemo koristiti za analizu i poboljšanje efikasnosti usluga na našem sajtu, reklamiranja, marketinga, istraživanja tržišta i prodaje.

Povlačenje pristanka

Možete da povučete svoj pristanak na upotrebu ličnih podataka u celini ili delimično u svakom trenutku, što će odmah stupiti na snagu. Obrisaćemo vaše podatke po prijemu povlačenja pristanka.
Putem e-maila:
deniiva@yahoo.com
Poštom:
Deniva d.o.o.
Gospodara Vučića 224
Beograd 11000
Srbija

Kolačići (Cookies)

Da bi se olakšala upotreba našeg sajta, koristimo kolačiće (Cookies). To su male jedinice podataka koje vaš pretraživač skladišti na hard drajvu vašeg kompjutera, a koje su potrebne za upotrebu našeg sajta. Upotrebljavamo kolačiće da bismo bolje razumeli kako se naš sajt koristi i da bismo omogućili lakši pregled sajta. Kolačići nam pomažu da odredimo, na primer, da li je stranica na našem sajtu već posećena. Kolačići takođe mogu da nam ukažu da li ste već posećivali naš sajt ili ste prvi put pristupili. Kolačići koje mi koristimo ne skladište nikakve lične podatke ili informacije koje se mogu identifikovati kao lične. Ako ne želite da primate kolačiće, molimo vas da podesite svoj pretraživač interneta tako da briše sve kolačiće sa hard drajva vašeg kompjutera, blokira sve kolačiće ili vas upozori pre no što se kolačić uskladišti.

Google Analytics

Ovaj veb-sajt koristi Google Analytics, internet analitički servis kompanije Google Inc. ("Google"). Google Analytics koristi kolačiće, odnosno tekst fajlove koji se nalaze na računaru i pomažu u analizi upotrebe sajta od strane korisnika. Informacije koje se na taj način prikupe Google šalje do servera u SAD, gde ih i skladišti. Želimo da napomenemo da Google Analytics na ovom veb-sajtu uključuje kod "gat._anonymizelp();" kako bi se osiguralo anonimno registrovanje IP adresa (tzv. IP maskiranje). Zbog anonimne registracije IP adresa na ovom veb-sajtu, Google skraćuje vašu IP adresu na teritoriji EU i članica Evropske ekonomske zajednice. Cela IP adresa se samo u izuzetnim slučajevima prenosi na Google server u SAD i tamo skraćuje.
Google koristi ove informacije za analizu sajta i njegove upotrebe, sastavljanje izveštaja operaterima o aktivnostima na sajtu i za obezbeđivanje svih drugih usluga koje su u vezi sa aktivnostima na sajtu i korišćenjem interneta. Google ne povezuje IP adresu koju vaš internet pretraživač prenosi Google Analytics servisu sa bilo kojim podacima koje Google skladišti. Možete odbiti upotrebu kolačića tako što ćete odabrati odgovarajuća podešavanja na svom pretraživaču.